ʻO ke ʻano o ka hoʻokomo ʻana i ka Slewing Bearing

1. Wehe i ka pūʻolo ma mua o ka hoʻokomo ʻana i ka bearing slewing a hōʻoia inā kūlike ia me ke kumu hoʻohālike i koho ʻia e like me ka palapala hōʻoia o ka conformity a me ka ʻike lepili ma ka slewing bearing: e nānā pono i ka hiʻohiʻona a nānā inā he puʻupuʻu a i ʻole ka pōʻino nui o ka bearing slewing. i ka wā o ka lawe ʻana;hoʻololi lima No ka slewing bearing, e nānā inā hiki ke loli ka slewing bearing;e nānā inā he palahalaha ke kahua hoʻokomo, pono ke kahua hoʻokomo i ka ʻili mīkini, a ʻo ka ʻili o ka hoʻokomo ʻana he palahalaha a ʻaʻohe burrs.

2. I ka hoʻouka ʻana i ka slewing bearing, e hoʻokiʻekiʻe i ka slewing bearing ma ke kahua hoʻonohonoho hoʻokumu, e nānā i ke kūlana o ke kāʻei palupalu (general mark S), a kau i ke kāʻei palupalu a me ke kūlana i hoʻopaʻa ʻia ma ka wahi hoʻouka ʻole a i ʻole ka ukana māmā. wahi.E hoʻohana i ka mea hoʻonā manaʻo e nānā inā he ʻokoʻa ma waena o ka mokulele o ke kākoʻo slewing a me ka mokulele o ke kahua hoʻonohonoho.Inā he ākea nui, hōʻike ia ʻaʻole maikaʻi ka palahalaha o ke kahua hoʻonohonoho.Inā ʻae nā kūlana, pono e hana hou ʻia ke kahua hoʻonohonoho.Hoʻopau ke ʻano o ka ʻili i ke āpau, hiki ke pale i ka slewing bearing mai ka huki ʻana a me ka deformed ma hope o ka hoʻopaʻa ʻia ʻana o nā bolts, e hoʻopilikia i ka hana slewing a me ke ola o ka slewing bearing.Pono e hoʻohālikelike a hoʻomau ʻia nā bolts i hoʻokomo ʻia ma ke kuhikuhi o 180 °, a laila e nānā hou e hōʻoia i ka pono o nā bolts a pau ma ka pōʻai.

E ʻimi i ka torque e hoʻopaʻa ai.ʻAʻole ʻōlelo ʻia e hoʻohana i nā bolts maʻamau.ʻAʻole hiki ke hoʻohana ʻia nā bolts kahiko a me nā mea holoi elastic.

7

3. Inā hoʻokomo ʻia ka slewing bearing me nā niho, he mea nui e hoʻoponopono i ka backlash o nā niho.He mea koʻikoʻi ka backlash kūpono.E ʻimi i ke kūlana o ke kiko kiʻekiʻe o ka niho (pena ʻōmaʻomaʻo a i ʻole ka pena polū ma ka piko o ka niho), a hoʻohana i kahi lula anu e hoʻoponopono i ka slewing bearing a me Gear backlash liʻiliʻi.ʻO ka maʻamau, hoʻoponopono ʻia ka waiwai backlash i (003-004) mau manawa i ka helu ākea.Ma hope o ka hoʻoponopono ʻana i ka ʻaoʻao o ka niho, e hoʻohuli ikaika i ka slewing bearing no ka liʻiliʻi o hoʻokahi pōʻai e hōʻoia i ka paʻa ʻana o nā niho me ka ʻole o ka stagnation, a laila e hoʻopaʻa i nā bolts kau ma ke ʻano like a hoʻomau i ke kuhikuhi o 180 °, a laila e nānā E hōʻoia i nā bolts āpau. ma ka circumference ua tightened e like me ka koi koi.

4. Ma hope o ka hoʻopaʻa ʻia ʻana o nā bolts a pau, pono e hoʻoneʻe ʻia nā ʻāpana ma waena o nā mea nui a me nā mea liʻiliʻi, ma luna a ma kahi o ka slewing bearing i ka manawa, a pono e nānā ʻia nā ʻāpana pili e hōʻoia i ka hoʻololi ʻana o ka slewing bearing. me ia.A laila, hamo i nā mea hana a hoʻā i nā mea hana Jog a hoʻololi mālie i kekahi mau manawa, a nānā pono i ka holo ʻana o ke apo slewing me ka maʻamau, inā he mau leo ​​maʻamau a me ka stagnation.

He mea koʻikoʻi ka maikaʻi o ka hana a me ka hana ʻana o ka slewing bearing, a ʻo ka hoʻonohonoho pono ʻana a me ka hoʻohana ʻana he mea nui.ʻO ka hoʻokomo pono ʻana a me ka hoʻohana ʻana i ka slewing bearing a me ka mālama ʻana i ka manawa hiki ke holo mālie ma luna o nā mea hana mechanical like ʻole a hoʻonui i ke ola lawelawe o ka bearing slewing.


Ka manawa hoʻouna: Dec-05-2022